Tarina

Legista on syntynyt kahden uudistusmielisen asianajajan ajatuksesta tuottaa helposti tavoitettavia ja ymmärrettäviä lakipalveluita, joilla voimme aidosti auttaa asiakkaitamme nykypäivän kiireiden ja huolien keskellä.

Asianajajamme Jenni Välimäki ja Iiris Ylinampa työskentelivät asianajoalalla yhdessä vuosien ajan jo ennen Legistan perustamista keväällä 2020. Näin heistä on hioutunut myös erinomainen tiimi.

Yhdessä tekemisestä sekä asianajajiemme erityisosaamisen kehittämisestä ja jakamisesta on muodostunut yksi Legistan toiminnan keskeisistä lähtökohdista.

 

Ideologia

Legistan kantava ajatus on riisua palveluistamme toimialaa leimaava vaikeaselkoisuus ja tuottaa lakipalveluita vastuullisesti siten, että myös asiakkaamme ymmärtävät, mistä heidän asiassaan oikein on kysymys.

Legistan ensisijaisena tavoitteena on, paitsi tarjota korkealaatuisia asiantuntijapalveluita, myös antaa asiakkaillemme mahdollisimman hyvä asiakaskokemus usein ainutkertaisessa ja käänteentekevässäkin elämäntilanteessa. Koemme onnistuneemme työssämme, kun asiakas voi lähteä toimistoltamme kevyemmin mielin, kuin tullessaan.

Arvot

Asianajotoimeksiantoihin kiinteästi kuuluvan luottamuksellisuuden ja asiakkaidemme edun ajamisen ohella Legistassa pidetään keskeisenä maanläheistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa, jossa pyrimme löytämään mutkaiseenkin tilanteeseen mahdollisimman suoraviivaisen ratkaisun.

Legistan toimintaan kuuluu aina asiallinen suhtautuminen myös asiakkaidemme vastapuoliin. Erityisesti monien sensitiivisten asioiden hoidossa sovinnollinen ja sovittelevakin ote johtaa usein asiakkaan kannalta kokonaisuutena arvioiden edullisimpaan lopputulokseen.

Olennaisena osana Legistan arvoja on pysyä ajan hermolla niin ammatillisen asiantuntemuksemme kuin palveluidemme ja toimintatapojemmekin kehittämisessä, jotta voimme vastata parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme muuttuviin haasteisiin.