Kustannukset

Yrityksemme tarjoaa asianajopalveluita kohtuulliseen hintaan. Ensimmäinen yhteydenotto, tapahtuipa se paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostitse, on aina maksuton.

Älä siis jää huolesi kanssa yksin vaan ota rohkeasti yhteyttä – se ei maksa mitään!

Meille on tärkeää, että asiakkaamme pystyvät ennakoimaan asiansa hoitamisesta aiheutuvat kustannukset. Siksi pidämme sinut ajan tasalla asiasi hoidosta myös laskutuksen osalta. Haluamme, etteivät asianajokustannukset tule yllätyksenä yhdellekään asiakkaallemme.

Oikeusturva

Sinulla voi olla mahdollisuus saada asianajokustannukset korvattua oikeusturvavakuutuksesta. Oikeusturvavakuutus sisältyy yleensä esimerkiksi kotivakuutukseen, ammattiliittojen vakuutuksiin, ajoneuvovakuutukseen sekä yritystoiminnan vakuutukseen.

Selvitämme puolestasi toimeksiantosi alkuvaiheessa mahdollisuutesi saada oikeusturva asiaasi ja hoidamme asiaan liittyvät yhteydenotot vakuutusyhtiösi kanssa. Laskutamme myös suoraan vakuutusyhtiötäsi, ja sinä vastaat vain omavastuuosuutesi maksamisesta.

Oikeusturvavakuutuksesta korvataan tyypillisesti mm. asuntokauppariidoista, rikoksen uhriksi joutuneen asianomistajan oikeudenkäynnistä sekä autokauppoja koskevista riidoista aiheutuvat asianajokustannukset. Lisäksi ammattiliittojen vakuuksiin kuuluvat oikeusturvavakuutukset usein kattavat työsuhteen päättämistä koskevista riidoista aiheutuvat asianajokustannukset.

Neuvotteluhuone

Oikeusapu

Jos sinulla ei ole oikeusturvavakuutusta etkä kykene taloudellisen tilanteesi vuoksi kustantamaan tarvitsemiasi oikeudellisia palveluita, voit olla oikeutettu saamaan valtion varoista maksettavaa oikeusapua. Selvitämme puolestasi mahdollisuutesi saada oikeusapua asianajokustannustesi kattamiseksi.

Mikäli olet oikeutettu saamaan oikeusapua, asiasi hoitamisesta aiheutuvat kustannukset korvataan joko kokonaan tai osittain valtion varoista.

Vakavissa väkivaltarikoksissa sekä seksuaalirikoksissa uhri voi saada asianajokustannukset katettua valtion varoista taloudellisista olosuhteistaan riippumatta.

Hinnasto

Neuvottelut sekä avustaminen oikeudenkäynneissä +
Hinnat alkaen (alv 0%)Hinnat alkaen (sis. alv 24%)
Yksityishenkilöt sekä kuolinpesät220 €/h272,80 €/h
Yritykset230 €/h285,20 €/h
Asiakirjojen laatiminen +
Hinnat alkaen (alv 0%)Hinnat alkaen (sis. alv 24%)
Lahjakirja200 €248 €
Velkakirja200 €248 €
Irtaimen kauppakirja200 €248 €
Kiinteistön kauppakirja400 €496 €
Perhe- ja perintöoikeus +
Hinnat alkaen (alv 0%)Hinnat alkaen (sis. alv 24%)
Avioerohakemus 400 €496 €
Testamentti200 €248 €
Avioehto 130 €161,20 €
Edunvalvontavaltuutus200 €248 €
Perunkirjoitus500 €620 €
Ositussopimus 500 €620 €
Rikosasiat +
Hinnat alkaen (alv 0%)Hinnat alkaen (sis. alv 24%)
Esitutkinnassa avustaminen 220 €/h272,80 €/h
Avustaminen tuomioistuimessa220 €/h272,80 €/h
Muut asiat +
Hinnat alkaen (alv 0%)Hinnat alkaen (sis. alv 24%)
Autokilometrit0,50 €/km 0,62 €/km
Valokopiot 0,50 €/sivu0,62 €/sivu

 

Palkkion lisäksi laskutamme kuluina erikseen viranomais- ja tuomioistuinmaksut, sekä kulukorvaukset. Ajantasaiset valtion perimät oikeudenkäyntimaksut löytyvät täältä.

Poikkeuksena tuntihintoihin ovat tilanteet, joissa asiakkaalle on myönnetty oikeusapu valtion varoista, jolloin sovelletaan oikeusavun palkkioperusteista annettua asetusta ja tuntiveloitus on 110 euroa alv 0 % (136,40 euroa sis. alv 24 %).

Noudatamme laskutuksessamme Suomen Asianajajaliiton vahvistamaa palkkio-ohjetta.