8.10.2020

Asianajotoimisto on varma valinta, kun tarvitset oikeudellista apua

Etsitkö asianajopalveluita tarjoavaa yritystä, mutta et tiedä keneen ottaa yhteyttä? Netin syövereistä löytyy monenlaisia lakipalveluita tarjoavia toimijoita, joiden joukosta valitseminen tuntuu monelle arpapeliltä.

Kun valitset asiasi hoitoon asianajotoimiston, olet tehnyt turvallisen päätöksen. Asianajotoimisto tarkoittaa sitä, että yritystoiminnan taustalla ovat kokeneet lakimiehet eli asianajajat, jotka ovat hyväksytty Suomen Asianajajaliiton jäseniksi. Heitä sitovat Suomen Asianajajaliiton ja asianajajalain toiminalle asettamat laatuvaatimukset ja vain he saavat käyttää suojattua ammattinimikettä – asianajaja.

Asianajotoimisto Legista on avattu Rovaniemelle

Legista on asianajotoimisto, jonka yrittäjinä on kaksi rovaniemeläistä asianajajaa – Jenni Välimäki ja Iiris Ylinampa. Ennen yrittäjiksi ryhtymistään he ovat työskennelleet vuosien ajan asianajoalalla. Jenni ja Iiris havaitsivat asianajotoimistossa työskentelynsä aikana, että monet asiakkaat kokevat kynnyksen asianajajan kanssa asiointiin korkeaksi, mutta jo lyhyt keskustelu asiakkaan kanssa usein murtaa jään.

”Toivomme, että ihmiset ottaisivat yhteyttä asianajajaan mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta asianajopalveluita edellyttävä tilanne ei pääse kehittymään liian pitkälle ja turhilta ongelmilta voitaisiin välttyä.”

Hyvässä asianajotoimistossa ammattitaito  ja asiakaspalvelu yhdistyvät

Asianajotoimisto Legistan  toiminnan tavoitteena on korkeatasoisten asianajopalveluiden lisäksi antaa asiakkaille mahdollisimman hyvä asiakaskokemus.

”Ihmiset ovat usein jonkin kriisin äärellä ottaessaan asianajajaan yhteyttä ja on ensiarvoisen tärkeää, että asianajajan ja asiakkaan välille syntyy luottamus jo ensimmäisessä tapaamisessa.”

Asianajotoimisto Legistassa hyvän asiakaskokemuksen aikaan saaminen on pyritty ottamaan huomioon jo toimitilojen suunnittelussa lämminhenkiseksi sekä asiakkaan yksityisyyttä kunnioittavaksi. Asianajotoimistossa on totuttu käyttämään myös asiakkaidemme asiointia helpottavia ja nopeuttavia etäyhteyksiä.

Asianajotoimisto Legista tarjoaa ilmaisen tilannekartoituksen!

Varaa aika ilmaiseen tilannekartoitukseen toimistollemme taikka etäyhteydellä. Voit ottaa rohkeasti yhteyttä myös suoraan Iirikseen taikka Jenniin. Lämpimästi tervetuloa Legistaan!